DETAILS

Opdrachtgever

Start

Afgerond

Taken

PROJECT

FLORIADE OPENINGSVOORSTELLING

In het prachtige amphitheater opent Floriade 2012 haar deuren met een spectaculaire openingsvoorstelling. Hierin spelen professionele musici, acteurs en kunstenaars samen met vele amateur kunstenaars. Cultuurbedrijf ontwikkelt en begeleidt dit complexe proces, waarin een kwalitatief hoogwaardige voorstelling gerealiseerd wordt in een omgeving met tegenstrijdige belangen en waar van elke betrokkene uiterste flexibiliteit wordt verwacht. Op 4 april 2012 is dit bijzondere spektakel, met 500 acteurs, het Limburgs Symphonie Orkest en bekende Nederlandse artiesten, voor een geselecteerd publiek te bewonderen. Later ook te zien op de Nederlandse televisie. Uitvoering: Loek Sijbers

Share Share Share Share
PROJECT
Share Share Share Share
BLOG
17 10 2011 PROCESS

VISIE CULTUURPROGRAMMA FLORIADE 2012

Image_Floriade Straattheater

1. Het cultuurprogramma toont Limburg in de Wereld en de Wereld in Limburg. Het laadt het agro- en foodpotentieel van Noord-Limburg niet alleen economisch, maar ook sociaal-cultureel.

2. Het cultuurprogramma biedt de bezoeker een beleving die inspireert tot een ander gedrag dat bijdraagt aan het herstel van de kringlopen. Aan een hernieuwde relatie tussen mens en natuur.

Lees meer over het concept via deze link naar het pdf-bestand: ConceptCultuurprogramma_Floriade

Share Share Share Share