Cultuurbedrijf vierde Inspiratie, 10 december!

In de afgelopen jaren zorgden vele mensen ervoor dat werken voor ons een feestje is. Nu was het onze beurt; om iedereen te bedanken en te proosten op de toekomst vierden wij een feestje! Met bijzonder eten en drinken, prachtige muziek en theater en veel gezelligheid.

Josien Beugels, Toine Schreinemachers, Nick Twaalfhoven, Edhv, Close Act, The Felicianos, Nard Reijnders, Henk en Lei, Arno Adams, Louk Voncken, Stagelight, Monique van der Steen en Roem… bedankt voor jullie bijdrage hieraan!

Share Share Share Share
Notice: Undefined variable: currentbeeld in /var/www/vhosts/hetcultuurbedrijf.nl/httpdocs/cultuurbedrijf/wp-content/themes/cultuurbedrijf/single_minipost.php on line 49
BLOG
05 12 2012 UNCATEGORIZED

CULTUURBEDRIJF 2009-2012

Cultuurbedrijf BV heeft als volle dochter van Edu-Art vier succesvolle jaren achter de rug waarin het bedrijf voor veel verschillende grote en kleine opdrachtgevers mooie culturele projecten heeft gerealiseerd.

Voor de Floriade 2012 maakte Cultuurbedrijf een cultureel programma met meer dan 3.000 optredens door 535 ensembles bestaande uit ruim 18.600 artiesten uit 49 verschillende landen. Daarnaast produceerde Cultuurbedrijf het succesvolle festival Menu 2010, Discover Kazachstan, de Deventer Top, het Gelderse Sportgala en nog veel meer.

Cultuurbedrijf deed dat bovendien op een winstgevende manier in een tijd van dalende conjunctuur en sterke bezuinigingen op de uitgaven voor cultuur.
Echter, de werkzaamheden die Cultuurbedrijf succesvol heeft uitgevoerd passen onvoldoende bij de oorspronkelijke ambities van EDU-ART. Om die reden hebben de aandeelhouder en de medewerkers besloten de activiteiten in de huidige vorm te beëindigen.

Directeur Loek Sijbers gaat als zelfstandig adviseur verder in Cultuurbouw BV evenals Hester Zuidema (Zdma BV). Koen van der Mark gaat tot 1 november 2013 verder bij EDU-ART.

Share Share Share Share
BLOG
06 01 2012 INSPIRATIE

MOOI FILMPJE

Share Share Share Share